Sistemul profesional de albire BT COOL

By: | Tags: , , | Comments: 0 | December 4th, 2017

Sistemul de albire BT COOL este un serviciu profesional de albire care prezinta un mare grad de eficacitate, diferentele fiind de pana la 10 nuante. Acest procedeu de albire are efect doar asupra dintilor naturali. Procedeul nu are efect pe nici o suprafata artificiala cum ar fi obturatiile din compozit sau amalgam, coroanele dentare din orice material sau implanturi dentare.

Inainte de a apela la un sistem profesional de albire dintii dumneavoastra vor fi pregatiti pentru a avea rezultatele cele mai bune. Aceste pregatiri prealabile constau intr-un detartraj si periaj profesional.

Albirea este contraindicata in urmatoarele cazuri:
– pacienti cu risc carios crscut
– pacienti cu hipersensibilitate dentara
– pacienti cu afectiuni ale gingiilor
– femei insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare
– copii sub varsta de 18 ani
– pacienti care prezinta in antecedente diverse alergii
– pacientii care consuma excesiv alimente si bauturi ce coloreaza dintii(varza rosie, ketchup, ciocolata, cafea, ceai, tutun)

Efectele nedorite cele mai des intalnite dupa albirea dintilor sunt:
– cresterea sensibilitatii dentare
– aparitia unor zone de iritatii la nivelul gingiei

Aceste efecte dispar in 3-5 zile de la finalizarea tratamentului cu mentiunea ca dumneavoastra veti urma intocmai tratamentul prescris de medical stomatolog. Efectul de albire este pastrat 12 luni la pacientii care sunt nefumatori si care nu consuma alimentele mentionate mai sus. In caz contrar efectul este vizibil 6-8 luni.

Un articol scris de Dr. Elena Vasile