Ce reprezinta DentalClinica

Clinica de urgente stomatologice cu program 09:00-21:00 infiintata in anul 2003 . Intr-o atmosfera calda si primitoare va asiguram un inalt nivel de eficienta, confort operator si igiena maxima si va rezolvam urgentele stomatologice. Detinem aparatura si materiale moderne( germania, s.u.a. japonia) specifice tuturor tipurilor de manevre personalizate medicinei dentare cat si pentru urgente stomatologice. Echipa este formata din medici tineri si competenti oricand pregatiti pentru orice tip de urgente stomatologice avand ca deziderat salvarea sanatati dintilor dumneavoastra.

Un singur lucru ne bucura mai mult decat sa avem pacienti multumiti: sa avem pacienti multumiti ce au incredere in noi! Vino la Dentalclinica cu orice tip de urgente stomatologice si cu siguranta iti vom castiga increderea! Dentalclinica urgente stomatologice in sectorul 2 , strada  MATEI VOIEVOD nr. 112 ( 6 locuri de parcare )

Cabinetul stomatologic Dentalclinica ofera servicii de asistenta medicala stomatologica si urgente stomatologice de inalta profesionalitate si calitate. Suntem un grup de medici tineri si competenti, aflat oricand la dispozitia dumneavoastra. Deschisa 09:00-21:00, clinica de urgente stomatologiceDentalclinica are ca principal obiectiv sanatatea dintilor dumneavoastra si rezolvarea urgentelor stomatologice. Fiecare pacient este inregistrat in baza de date al cabinetului, are o fisa stomatologica, astfel incat medicul poate urmari evolutia dumneavoastra in acest cabinet.

FACETI CUNOSTINTA CU ECHIPA

Echipa DentalClinica este alcatuita din medici specilisti cu un nivel inlat de pregatire si dedicatie pentru sanatatea dumneavoastra. Alaturati-va acestui mediu primitor unde sanatatea dumneavoastra este pusa mereu pe primul loc.

Patru scaune stomatologice

Clinica este echipata cu patru scaune stomatologice de ultima generatie. Aici va veti regasi in comfort si siguranta cand va sunt tratate problemele.

-Learn more

Echipamente moderne de stomatologie

DentalClinica este echipata cu aparatura de ultima generatie. Toate dotarile necesare sunt prezente alaturi de medici specialisti instruiti pentru a oferi cele mai bune servicii.

-Learn more

DentalClinica, o clinica echipata complet

APEX LOCATOR

Apex locatorul este un dispozitiv special folosit in endodontie pentru a determina pozitia si lungimea canalului radicular.Endodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu tratamentul canalului radicular si este o ramura foarte importanta deoarece pastrarea dintelui pe arcada depinde in primul rand de corectitudinea acestui tratament.

DIGA

Diga este un sistem de izolare cu folie elastica prin care se separa o anumita zona de lucru dentara. Prin aceasta metoda se asigura o mai buna izolare a campului operator fata de saliva, sangerari gingivale, lichid parodontal, iar pentru reusita unui tratament enododontic sau restaurator stim foarte bine ca avem nevoie de o izolare cat mai eficienta.Sistemul este folosit aproape non-stop in clinica fie ca este vorba de o urgenta stomatologica fie ca se executa un tratament stomatologic intermediar.

SISTEMUL PROFESIONAL DE ALBIRE BT COOL

Sistemul de albire BT COOL este un serviciu profesional de albire care prezinta un mare grad de eficacitate, diferentele fiind de pana la 10 nuante. Acest procedeu de albire are efect doar asupra dintilor naturali. Procedeul nu are efect pe nici o suprafata artificiala cum ar fi obturatiile din compozit sau amalgam, coroanele dentare din orice material sau implanturi dentare.In urgenta sau cu programare   ,la acelasi pret ,non stop in acest cabinet stomatologic !

ASEPTICO AEU-6000-Series

ASEPTICO AEU-6000-Series –fiziodispenser S.U.A.  folosit in implantologie si endodontie. Cititi mai multe aici

Piese de mana NSK pentru endodontie

piese ce achizitioneaza temporar acele manuale oferindu-le o performanta miscare de reciprocitate . detali aici: http://www.united-kingdom.nsk-dental.com/

Piese de mana NSK pentru implantologie

http://www.united-kingdom.nsk-dental.com/

Microscop dentar

deja cunoscut faptul ca “ce vezi mai bine cunosti mai bine” . instrumentul ne ofera o receptie vizuala cu acuratete asupra suprafetelor foarte mici pe care lucram http://smart-optic.com/

Inhalosedare

Frica de dentist este deja legenda ! dar orice mit poate fi spulberat. Aparatul ofera pacientului o relaxare marcata prin administrare pe masca de dioxid de azot si oxigen ( nu adoarme !!) diminuand senzatia de frica !http://www.tecnogaz.com/tecnogaz/default.aspx

Camera Intraorala

Empty section. Edit page to add content here.