Sa facem cunostina

Intr-o atmosfera calda si primitoare va asiguram un nivel inalt de eficienta, confort operator si igiena maxima si va rezolvam toate probleme stomatologice: de la urgente stomatologice, implanturi, ortodontie, endodontie la albire profesionala si estetica dentara. Detinem aparatura si materiale moderne din Germania, SUA, Japonia, specifice tuturor tipurilor de manevre personalizate medicinei dentare, cat si pentru urgente stomatologice. Echipa este formata din medici tineri si competenti, pregatiti pentru orice tip de probeleme stomatologice avand ca deziderat salvarea sanatatii dintilor dumneavoastra.

Un singur lucru ne bucura mai mult decat sa avem pacienti multumiti: sa avem pacienti multumiti ce au incredere in noi! Vino la Dentalclinica cu orice tip de problema stomatologica si cu siguranta iti vom castiga increderea! Ne puteti gasi in Sectorul 2, pe strada  MATEI VOIEVOD nr. 112.

Va asteptam pe pagina de contact pentru a intra in legatura. Fiecare pacient este inregistrat in baza de date a clinicii, avand o fisa stomatologica, astfel incat medicul poate urmari evolutia fiecarui pacient.

Clinica noastra

Afla povestea unei clinici mature, cu multi ani de experienta medicala a carei drum incepe in 2003 si continua si astazi alaturi de pacienti multumiti.

DentalClinica – o clinica complet echipata

Esti gata sa zambesti?