Oferta Limitata Ortodontie!

Pe langa pretul aparatului de 990 ron oferim detarajul din 3 in 3 luni gratuit, plus trusa de igienă gratuit!

DentalClinica: alaturi de pacienti din 2003

Suntem o echipă tânără și entuziastă, având o vastă experiență în domeniul stomatologiei, iar misiunea noastră este să vă oferim zâmbete perfecte și să vă transformăm viața prin corectarea aliniamentului dentar.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui aparat dentar fix metalic, ceramic sau din safir, sunteți în locul potrivit. Colaborăm cu furnizori de renume, precum American Orthodontics și Zyma Orthodontics, ceea ce ne permite să vă oferim cele mai avansate și eficiente tratamente ortodontice disponibile în prezent. Fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată, deoarece înțelegem că fiecare zâmbet este unic și necesită o atenție specială.

Aparatul dentar fix metalic este o opțiune populară și accesibilă pentru alinierea dinților. Folosind tehnologie de vârf și materiale de calitate, putem asigura o corectare eficientă și confortabilă a danturii dvs. Acest tip de aparat dentar este durabil și rezistent, asigurând rezultate remarcabile pe parcursul tratamentului.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai discrete, aparatul dentar fix ceramic este alegerea perfectă. Realizat din materiale translucide și rezistente, acest aparat dentar este mai puțin vizibil și se integrează armonios în zâmbetul dvs. Echipa noastră de experți vă va ghida în procesul de alegere a aparatului dentar ceramic, asigurându-vă că veți obține cele mai bune rezultate estetice și funcționale.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de înaltă gamă, vă recomandăm aparatul dentar fix din safir. Acesta este fabricat din cristale de safir transparente, fiind practic invizibil în zâmbetul dvs. Pe lângă estetica remarcabilă, aparatul dentar din safir oferă rezistență sporită și un confort deosebit în timpul purtării.

La clinica noastră dentară din București, suntem dedicați să vă oferim cele mai avansate tratamente ortodontice și să vă asigurăm confortul pe parcursul întregului proces. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență, în permanență la curent cu ultimele tehnologii și tendințe în ortodonție. Fiecare pas al tratamentului este atent monitorizat, asigurându-vă că veți obține un zâmbet perfect și sănătos.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții ortodontice de încredere și eficiente, vă invităm să ne contactați și să programați o consultație la clinica noastră din București. Suntem aici pentru a vă oferi un zâmbet frumos și să vă îmbunătățim încrederea în sine prin tratamente stomatologice de înaltă calitate.

Profita de oferta limitata si programeaza-te acum!

Aparatele dentare American Orthodontics.

Aparat fix metalic 2200 1390 RON / arcada

Cea mai practica solutie este aparatul fix metalic, de asemenea si cea mai eficienta pentru raportul calitate-pret.

Aparat fix ceramic 3400 1890 RON / arcada

Aparatul ceramic vine ca o solutie mai estetica in locul celei din metal.

Aparat fix safir 4200 2390 / arcada

Alegeti varianta din safir pentru o imagine aparte, discreta, safirul alb fiind aproape neobservabil.

Aparatele dentare Zyma Orthodontics.

Aparat fix metalic 990 RON / arcada

Cea mai practica solutie este aparatul fix metalic, de asemenea si cea mai eficienta pentru raportul calitate-pret.

Aparat fix ceramic 1490 RON / arcada

Aparatul ceramic vine ca o solutie mai estetica in locul celei din metal.

Aparat fix safir 1990/ arcada

Alegeti varianta din safir pentru o imagine aparte, discreta, safirul alb fiind aproape neobservabil.

Esti gata sa zambesti?