DentalClinica: alaturi de pacienti din 2003

Dantura perfecta exista? Cu siguranta, iar tu o meriti!
Aparatele dentare premium American Orthodontics.
Descopera toate reducerile noastre din segmentul de ortodontie:

Aparat fix metalic 2200 1390 RON / arcada

Cea mai practica solutie este aparatul fix metalic, de asemenea si cea mai eficienta pentru raportul calitate-pret.

Aparat fix ceramic 3400 1890 RON / arcada

Aparatul ceramic vine ca o solutie mai estetica in locul celei din metal.

Aparat fix safir 4200 2390 / arcada

Alegeti varianta din safir pentru o imagine aparte, discreta, safirul alb fiind aproape neobservabil.

Profita de oferta limitata si programeaza-te acum!

A fost disponibila pentru orice problema sau intrebari am avut.Amabilitatea si intelegerea cu care se poarta m-au facut sa uit de orice frica. Intotdeauna lucreaza cu grija si atentie.
Pascu Claudia
Din experiența pe care am avut-o cu doamna dr în ultimele luni, pot spune că încă de la primul contact am fost încântată, aceasta oferind toate informațiile de care aș fi avut nevoie. De asemenea sunt mulțumită și de fiecare dată când merg la control, atât pentru atitudinea deschisă cât și pentru datele pe care le primesc.
Enache Maria
O persoană atât de calificată și profesionistă încât face ca durerea să nu existe.
Petre Nina
Cea mai deschisă și intelegatoare persoana , un medic minunat și prietena tuturor pacienților săi, eu mi-am învins orice teama , acum mi se pare haios sa vin acolo
Olteanu Gabriela
Multumesc doamnei doctor Lura pentru zambetul frumos pe care ma ajutat sa il obtin. A dat mereu dovada de profesionalism. O recomand cu drag tuturor celor care au probleme ortodontice.
Monica Ilinca
Doamna doctor Doda este intotdeauna drăguță si raspunde cu promptitudine oricand este nevoie. Ii multumesc pentru rabdare si explicatii, intrucat acestea au facut intreg procesul mult mai usor.
Ruxandra Ivan
Sunt foarte încântată de serviciile oferite de doamna doctor, mai ales că în urmă cu puțin timp am intampinat ceva probleme la un alt cabinet. Ce imi place in mod deosebit la doamna doctor este faptul că explica pe înțelesul tuturor si ca ofera incredere inca de la primul contact vizual. Recomand cu incredere, rezultatele nu întârzie să apară.
Semes Mara

Esti gata sa zambesti?