Implanturi Dentare Biotec: O Soluție Durabilă pentru Zâmbetul Tău

La DentalClinica vei găsi soluția ideală pentru lucrarea ta protetică. Descoperă detalii despre această soluție inovatoare pentru restabilirea sănătății și frumuseții zâmbetului tău.

La DentalClinica vei gasi solutia ideala pentru lucrarea ta.

Implant Biotec Pret Redus 2500 1250 RON

 • Bont protetic inclus

Ce sunt implanturile dentare Biotec?

Implanturile dentare Biotec reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care au pierdut unul sau mai mulți dinți și doresc să își recapete zâmbetul și funcționalitatea orală. Sistemul Biotec este apreciat pentru calitatea și performanța sa, asigurând fixarea perfectă a protezelor dentare pe implanturi. Aceste implanturi sunt confecționate din materiale biocompatibile și sunt proiectate pentru a rezista în timp, oferind o soluție durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă.

Avantaje ale implanturilor dentare Biotec:

 • Stabilitate remarcabilă: Implanturile Biotec sunt ancorate solid în osul maxilarului sau mandibulei, oferind o stabilitate deosebită. Acest lucru permite pacienților să mestece și să vorbească cu încredere, fără temerea că implanturile se vor mișca.
 • Aspect natural: Implanturile dentare Biotec sunt create cu o estetică impecabilă. Acestea se integrează perfect în zâmbetul tău și oferă un aspect natural, astfel încât nimeni nu va ști că ai implanturi dentare.
 • Îmbunătățirea sănătății orale: Prin înlocuirea dinților lipsă cu implanturi Biotec, poți îmbunătăți sănătatea generală a gurii tale. Implanturile stimulează osul maxilarului sau mandibulei, contribuind la menținerea densității osoase și prevenirea resorbției.
 • Durabilitate pe termen lung: Implanturile dentare Biotec sunt proiectate pentru a dura mulți ani, chiar decenii, cu îngrijire corespunzătoare. Acestea reprezintă o investiție pe termen lung în sănătatea și estetica ta dentară.
 • Materiale biocompatibile, fără reacții alergice.
 • Structură anatomică care imită rădăcinile naturale.

Procedura de Implant Dentar 

 • Procesul de implant dentar implică următoarele etape:

  • Evaluarea inițială: Medicul stomatolog va face o evaluare și va crea un plan personalizat de tratament.
  • Intervenția chirurgicală: Implanturile vor fi plasate în osul maxilarului sau mandibulei printr-o procedură chirurgicală minim invazivă, asigurându-se confortul pacientului.
  • Perioada de vindecare: Osul se va integra în jurul implanturilor în câteva luni.
  • Plasarea coroanelor: După vindecare, coroanele dentare personalizate vor fi atașate la implanturi, restabilindu-ți astfel zâmbetul.

Echipa de Implantologie DentalClinica

 • La DentalClinica, avem o echipă de medici stomatologi cu experiență vastă în implantologia dentară. Suntem dedicați să oferim pacienților noștri cea mai bună îngrijire dentară și cele mai moderne tratamente.

  Doctorii noștri specializați își asumă rolul de formatori profesionali, ajutând la pregătirea și susținerea cursurilor de implantologie pentru medici stomatologi din toată țara.
  Fiind pregătiți chiar și pentru cele mai dificile cazuri, la DentalClinica medicii noștri stomatologi îți vor oferi soluția ideală pentru lucrarea ta.

   

  Pentru mai multe informații despre implanturile dentare sau pentru a programa o consultație, te invităm să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta să ai un zâmbet sănătos și frumos!

Esti gata sa zambesti?