[layerslider_vc id=”5″]


PROGRAM ORAR


Luni-Vineri: 09:00-22:00
Sambata-Duminica 10:00-19:00, inclusiv de sarbatorile legale.

Sunati acum!

Programare Online!


Ultimele Oferte Limitate

 

La DentalClinica veti gasi mereu cele mai anvatajoase preturi si cel mai inalt nivel de calitate.

Coroana ceramica

de la 620 la 450

Coroana Zirconiu

de la 1350 la 890

Fatete Zirconiu

de la 1500 la 990

Pivot Zirconiu

de la 720 la 600

Implant ARDS, Israel

de la 2200 la 695

Implant BREDENT, Germania

de la 2500 la 1350

Biotec Implant

All in 4 – 1600 EUR ; All in 6 – 2000 EUR

Biotec Implant - Single

de la 2300 la 1450


SKY Fast & Fixed

 

Extracţie, inserare implant dentar, protezare imediată cu punte fixă într-o zi!

Cititi mai multe

DE CE DENTALCLINICA ?

Deschisa NON-STOP, clinica de urgente stomatologice Dentalclinica are ca principal obiectiv sanatatea dintilor dumneavoastra si rezolvarea urgentelor stomatologice.

Radiologie digitala proprie.Alaturi de toata aparatura necesara unei clinici moderne.
Medici tineri si bine instruiti.Specialisti cu experienta si cunostinte proaspete in domeniu.
Plata in rate!DentalClinica va ofera suport financiar prin parteneriat cu BRD.
Program orar flexibilLuni-Vineri: 09:00-22:00, Sambata-Duminica 10:00-19:00, inclusiv de sarbatorile legale.
Servicii medicale de cea mai inalta calitate.Cele mai avantajoase preturi, oferte si pachete promotionale.
Pacientii au incredere in noi. DentalClinica, o clinica cu peste 12 ani vechime.

DENTALCLINICA TOUR

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolvă problemele de edentație (lipsa dinților) cu ajutorul implanturilor dentare.

Implantul dentar este un șurub din titan, care se va insera în os, în locul dinților lipsă. După 4-6 luni se descoperă implantul se inseră bontul protetic și se realizează lucrarea dentară. Este posibila si incarcarea imediata a implanturilor dar nu in orice conditii. acest cabinet stomatologic  executa ambele tipuri de proceduri.

Protetica

În sensul medicinei dentare, protetica reprezintă o specialitate ce tratează metodele de restaurare morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar cu ajutorul unor proteze biocompatibile.A fost pentru prima dată introdusă în anul 1948, în SUA. În Europa, primul stat care a pus bazele proteticii a fost Croația, în 1970. La nivel mondial, protetica este recunoscută ca ramură separată a stomatologiei în 50 de țări, dintre care 20 sunt țări europene. Avantajul programului non stop  permite medicilor din clinica executarea tutor tipurilor de proteze dentare la orice ora ,venind in intampinarea timpului d-voastra limitat.

Endodontie

endodonțíe s.f. (med.) ◊ „Prof. P.F., membru al Academiei naționale de chirurgie dentară din Franța, a pus la punct o nouă tehnică în domeniul conservării danturii (ramură a medicinei cunoscută sub numele de endodonție sau endontologie) pe baza folosirii oxidului greu de calciu sau «hexocalex»-ului, cum mai este cunoscut.” Sc. 16 VII 77 p. 5 (din fr. endodontie; DFMB);presupune instrumentarea manuala sau rotativa a unor ace in canalele radiculare ale dintilor cu scopul indepartari pulpei (nervului) din interiorul radacini..Organizarea ca si clinica dentara cu program non stop permite executarea manevrelor endodontice si pentru urgente stomatologice ,chiar si la microscop.

Estetica

tot ce tine de infrumusetarea dintilor ca parte a unui constructii mai ample cu scopul unui zambet desavarsit ! si aici putem enumera ALBIREA dintilor, FATETAREA coroanelor dentare, BIJUTERIILE dentare etc. aceasta clinica dentara va sta la dispozitie non stop pentru aceste tehnici. o albire dentara dureaza maxim 30 minute !!; la orice ora din zi sau noapte.

Pedodontie

o putem defini ca ARTA  de a trata copiii; intotdeauna vor fi cei mai delicati pacienti. Cabinetul stomatologic DENTALCLINICA acorda atentie deosebita acestui segment de pacienti .

Patru scaune stomatologice

Clinica este echipata cu patru scaune stomatologice de ultima generatie. Aici va veti regasi in comfort si siguranta cand va sunt tratate problemele.

-Learn more

Echipamente moderne de stomatologie

DentalClinica este echipata cu aparatura de ultima generatie. Toate dotarile necesare sunt prezente alaturi de medici specialisti instruiti pentru a oferi cele mai bune servicii.

-Learn more

Plata in rate

DentalClinica va ofera suport financiar prin parteneriat cu BRD.

-Learn more

Program orar flexibil

Luni-Vineri: 09:00-22:00, Sambata-Duminica 10:00-19:00, inclusiv de sarbatorile legale.

-Learn more

16

Dec, 2015

Fatete no prep(minimal prep)

By: | Tags:

Pentru pacientii care isi doresc imbunatatirea aspectului zambetului lor intr un mod minim invaziv, fatetele ceramice no prep sau minimal prep pot fi raspunsul.  Ca si fatetele traditionale , cele no prep sunt lipite pe suprafata externa, vizibila a dintilor si pot modifica cu usurinta dimensiunea, forma si culoarea dintilor. Ca si avantaj fata de cele traditionale- nu se reduce deloc(no prep) sau foarte putin(minimal prep) din dinti si datorita…

READ MORE

Pericoronarita

By: | Tags:

Ce este pericoronarita ? Este o afectiune stomatologica intalnita frecvent la adultii tineri ai caror molari „de minte” nu au reusit sa erupa complet in cavitatea bucala, sau au avut o eruptie anormala. Din acest motiv gingia care inconjoara…

READ MORE

Igienizarea Profesionala

By: | Tags:

Igienizarea profesionala presupune urmatoarele etape: detartraj, airflow si periaj. In mod normal, fiecare pacient, trebuie sa se prezinte pentru o igienizare cel putin o data la 6 luni. Insa, in cazul pacientilor cu implanturi, aceasta trebuie efectuata o data la 4 luni, iar fumatorii, ar trebui sa efectueze aceasta manopere o data la 3 luni.  Prin detartraj se indeparteaza placa bacteriana si tartrul. Tartrul subgingival este mai dur și mai…

READ MORE

La DentalClinica se afla tot procesul

Toate elementele ce pot sta intr-o lucrare complexa de stomatologie se afla la DentalClinica.

Consultatie

Pregatire ( Radiologie, etc.)

Tratament de orice specialitate

Sanatatea dvs inapoi in mainile dvs

 • Ce spun pacientii nostrii despre noi:

  Domnul dr.Glavan Leontin,este un exemplu despre ce trebuie sa insemne un PROFESIONIST!Are calitati ce nu pot fi discutate,doar se percep prin toti porii unui pacient.Face minuni prin profesionalism,talent,cu o candoare si modestie demna de un mare OM. IL RECOMAND CU CALDURA,TUTUROR CELOR AFLATI IN NEVOIE !

  Dana Stefanescu,
  Pacient

 • Ce spun pacientii nostrii despre noi:

  Multumesc DentalClinica ca m-ati scapat de durere! Experienta extractiei maselei de minte a fost mai simpla si mai putin dureroasa ca o banala plomba :-).

  Alexandra Albu,
  Pacient